Asennukset

Asennamme, huollamme, korjaamme erilaisia lisävarusteita. Saat asennukseet ja laitteet aina sovituun kiinteän hintaan. Lähetä meille tarpeesi/toivomasi varuste, niin selvitämme erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja sinulle.


Tutkat

Tutkat antavat äänimerkin, kun auton lähellä on esteitä, tämä auttaa välttämään törmäyksiä ja helpottaa pysäköintiä. Valikoimastamme löydät useita erilaisia tutkia, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Peruutuskamerat

Peruutuskamerat antavat kuvan auton takana olevasta tilasta näytölle, joka voi olla esimerkiksi auton soittimessa, taustapeilissä tai erillisessä näytössä. Tämä auttaa välttämään törmäyksiä ja helpottaa pysäköintiä. Löydämme varmasti juuri sinulle sopivan peruutuskameran.

Koetaulukamerat

Kojetaulukamerat tallentavat videokuvaa auton etu- ja taka-alueelta matkan ajan ja tarjoavat lisäturvaa onnettomuuksien, varkauksien tai muiden epämiellyttävien tilanteiden sattuessa. Valitse itsellesi ja autollesi sopiva vaihtoehto

Xenon muuntosarjat

Haluatko tuoda autosi valaistuksen uudelle tasolle ja säästää polttoainetta? Me tarjoamme ammattitaitoista xenon muuntosarjojen asennusta autoosi. Xenon muuntosarjat tuovat kirkkaamman valon kuin perinteiset hehkulamput, ja ne lisäävät turvallisuutta tiellä. Ne myös kestävät kauemmin ja säästävät polttoainetta verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin.

Led Kaukovalot

Haluatko lisätä autosi näkyvyyttä ja lisätä turvallisuutta auto matkoilla tai huonossa näkyvyydessä? Tarjoamme ammattitaitoista lisäkaukovalojen asennusta autoosi, jotka lisäävät autosi näkyvyyttä myös muille tielläliikkujille

Huomiovalot

Keltaiset huomiovalot näkyvät erityisen hyvin pimeässä tai huonossa säässä ja ne lisäävät autosi näkyvyyttä muille tielläliikkujille. Ne sopivat kaikenlaisiin autoihin ja erityisen hyvin työautoihin, joilla on tarve näkyä paremmin muille liikenteessä oleville.

Opetuspolkimet

Haluatko opettaa läheistäsi ajamaan autolla? Me tarjoamme opetuspolkimien ammattitaitoista asennusta autoosi. Meiltä löydät myös pakettina ajo-opetusta varten tarvittavat lisävarusteet.

Hälyttimet / puhelin kauko-ohjaus

Hälyttimet antavat äänimerkin, jos autoon kosketaan tai sitä yritetään varastaa. Valikoimastamme löydät useita erilaisia hälyttimiä.

Hi-Fi

Haluatko parantaa autosi äänentoistoa ja tuoda musiikkikokemuksesi uudelle tasolle? Me tarjoamme laadukasta hi-fi -asennusta autoosi. Asennamme sinulle laadukkaat soittimet ja subwooferit, jotka tuovat musiikkikokemukseesi uutta puhtia ja tehostavat äänentoistoa.


Kerro meille, millaista palvelua tarvitset. Vastaamme alle vuorokaudessa!