B-Autovarustelun tarina


Ensimmäinen havaintoni siitä, että autonhoito oli minulle jotakin erityistä, oli silloin kun täytin 18 ja sain ensimmäisen autoni, Honda Civicin. Tunne oli uskomaton! Tahdoin pitää siitä autosta kaikella mahdollisella tavalla huolta. Vietin paljon aikaa puunaamassa autoa mitä kummallisimmilla keksinnöillä ja menetelmillä. Siskoni nauroi, kun huomasi minun puhdistavan Hondan tuuletusaukkoja pumpulipuikolla. Samoihin aikoihin, läheinen tuttu työskenteli autovarusteluliikkeessä. Hänellä oli paljon tietoa eri autoista ja varusteista. Opettelin innoissani autoista ja niiden varustelusta. Kuten lähes kaikilla nuorilla, minullakin piti olla kunnon poppivehkeet. Subbari oli ensimmäinen asennukseni Hondaan, mutta innostuin niin paljon, että asensin kaukokäynnistyksen, peruutuskameran, ledi -valot, xenonit ja keyless entry -järjestelmän 90-luvun autoon.

 
Intohimonani on moottoripyöräily ja autojen parissa työskentely, ja siksi vuonna 2017 ryhdyin autofiksaamo yrittäjäksi. Oli paljon energiaa ja intoa, sai tehdä mitä rakasti. Paljon oli opittavaa yrittämisestä ja itse ammattimaisen tuloksen saavuttamisesta, tehdäkseni virheetöntä jälkeä. Vaadin itseltä enemmän ja se sai syventymään tämän alan maailmaan. Suoritin kaksi eri tasoista koulutusta autonhoidosta. Edelleen mielelläni käyn päivittämässä osaamistani ja verkostoitumassa. Tuli fiksattua monia autoja, moottoripyöriä, kuorma-autoja yms. toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja ja pintoja. Jouduin luopumaan autofiksaamosta muutaman vuoden jälkeen. Olin kuitenkin valtavasti oppinut ja kehittynyt alalla. Matka jatkui tutkiessa muita ulottuvuuksia. Pääsin työskentelemään mahtavissa projekteissa autojen parissa ja oppimaan laajemmin ja enemmän.

 
2023 päätin nostaa kytkintä ja laittaa kaiken peliin. Mielessä oli kehittynyt visio paikasta, jossa olisi kattava palveluvalikoima kaikille autoilijoille, jotka haluat laittaa autoansa pikkuisen enemmän. Näin syntyi B-Autovarustelu.  Nimessä yhdistyy kaikki, mitä täällä teemme. B-kirjain tulee sukunimestäni, sillä halusin tuoda persoonallisen kosketuksen tähän.

 
Panostamme koko taustatiimin voimin asiakaskokemukseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän autonsa on hoidettu ammattitaidolla ja huolellisesti. Tavoitteenamme on kasvaa suuremmaksi ja tarjota palveluita laajemmalla alueella. Haluamme myös olla ajan hermolla uusien teknikoiden ja trendien suhteen


Olen erittäin innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan B-Autovarustelulle. Uskon vahvasti, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja kasvamaan menestyväksi ja arvostetuksi yritykseksi alallamme.


- Bettahar Sofiane