Tarina & Visio

Ensimmäinen havaintoni siitä, että autoissa oli minulle jotakin erityistä, oli kun täytin 18 ja sain ensimmäisen autoni, Honda Civicin. Tunne oli uskomaton! Halusin pitää siitä autosta kaikella mahdollisella tavalla huolta. Vietin paljon aikaa puunaamassa autoa mitä kummallisimmilla keksinnöillä ja menetelmillä. Siskoni nauroi, kun huomasi minun puhdistavan Hondan tuuletusaukkoja pumpulipuikolla. Samoihin aikoihin, läheinen tuttu työskenteli autovarusteluliikkeessä. Hänellä oli paljon tietoa eri autoista ja varusteista. Opettelin innoissani autoista ja niiden varustelusta. Kuten lähes kaikilla nuorilla, minullakin piti olla kunnon poppivehkeet. Subbari oli ensimmäinen asennukseni Hondaan, mutta innostuin niin paljon, että asensin kaukokäynnistyksen, peruutuskameran, LED-valot, xenonit ja keyless entry -järjestelmän 90-luvun autoon.


Intohimonani on moottoripyöräily ja autojen parissa työskentely, ja siksi vuonna 2017 avasin ensimmäisen oman auto fiksaamon. Oli paljon energiaa ja intoa, sai tehdä mitä rakasti. Paljon oli opittavaa yrittämisestä ja itse ammattimaisen tuloksen saavuttamisesta, tehdäkseni virheetöntä jälkeä. Vaadin itseltä enemmän ja se sai syventymään tämän alan maailmaan. Suoritin aluksi koulutuksen autonhoidosta, sitten lasien tummennuksesta, Teippauksesta, Tuulilasienvaihdosta ja eri lisävaruste asennuksista. Edelleen mielelläni käyn päivittämässä osaamistani ja verkostoitumassa. Tuli fiksattua monia autoja, moottoripyöriä, kuorma-autoja yms. toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Jouduin luopumaan silloisesta yrityksestä muutaman vuoden jälkeen. Olin kuitenkin valtavasti oppinut ja kehittynyt autoalalla. Matka jatkui tutkiessa muita  ulottuvuuksia autojen parissa. 

Vuonna 2023 päätin nostaa kytkintä! Vuosien varrella minulle oli kehittynyt selkeä visio paikasta, joka tarjoaisi mahdollisimman kattavaa palveluvalikoimaa kaikille autoilijoille, jotka haluavat varustella autojaan tai modifioida niitä omien toiveidensa mukaisesti. Halusin luoda paikan, missä asiakkaat voisivat saada saman katon alta eri ratkaisuja laadukkaasti ja monipuolisesti. Tämä visio sai muotonsa ja syntyi B-Autovarustelu. Nimi kuvastaa täydellisesti yrityksemme toimintaa. Me varustelemme autoja eri tavoin. Logon B - kirjain tulee sukunimestäni, sillä Halusin tuoda oman persoonallisen kosketukseni tähän. 

Panostamme koko taustatiimin voimin asiakaskokemukseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän autonsa on hyvissä käsissä. Tavoitteenamme on kasvaa suuremmaksi ja tarjota palveluita laajemmalla alueella. Haluamme myös olla ajan hermolla uusien varusteiden ja tekniikoiden, sekä tietenkin trendien suhteen.

Olen erittäin innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan B-Autovarustelulle. Uskon vahvasti, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua ammattitaidolla ja kasvamaan menestyväksi ja arvostetuksi yritykseksi alallamme.