Tummennukset

Ammattitaidolla


Miksi lasien tummennus kannattaa?

UV-Säteily

Auton lasien tummennus suojaa auton sisätiloja auringon UV-säteilyltä ja auringon valolta.

Lämpösäteily

Tummennetut ikkunat vähentävät auton sisätiloihin kohdistuvaa lämpösäteilyä jopa yli 70%.

Turvallisuus

Kolaritilanteessa auton ikkunan tummennuskalvo suojaa matkustajia sitomalla sirpaloituneen lasin yhteen 

Näkösuoja

Auton takalasien tummennus estää ulkopuolisia näkemästä auton sisäpuolelle takaikkunasta ja takaovien ikkunoista. Näin tummennetut takalasit suojaavat myös autoon jätettyjä tavaroita.

Ulkonäkö

Auton lasien tummennukset ovat tietysti myös hyvin päheän näköiset, ja sopivat poikkeuksetta kaikkiin automalleihin.

Ekologisuus

Ikkunoiden tummennus auttaaa myös säästämään polttoainekuluissa. Koska kalvot heijastavat jopa 70% lämpösäteilystä, on matkustamo viileämpi ja ilmastointilaitteen käyttötarve vähenee, ja se säästää myös polttoainetta.


Yleiset tummennus prosentit


Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata harvinaisempia prosenttimääriä, kuten esimerkiksi 20%, 70% ja 80% tummennuskalvoja. Voimme räätälöidä tilauksesi juuri haluamillasi prosenttimäärillä.


Tarjoamme nyt myös OPTICS-värikalvoja valikoimassamme.


Käytämme laadukkaita metallisoituja pintanaarmusuojattuja kalvoja. Nämä kalvot tarjoavat tehokkaan suojan haitallista UV-säteilyä vastaan jopa 99%:n torjuntatehokkuudella. Lisäksi ne vähentävät lämmön siirtymistä auton sisään jopa 61%:lla, tarjoten miellyttävämmän ja viileämmän sisäilman.


Myönnämme markkinoiden laajin, jopa 

15 vuoden materiaalitakuu!


Usein kysytyt kysymykset

1. Kuinka kauan lasien tummennukseen menee aikaa?

Lasien tummennukseen kannattaa varata noin 3-4 tuntia riippuen auton mallista ja tummennettavien lasien määrästä. Näin varmistamme, että voimme työskennellä huolellisesti ja saavuttamaan parhaan lopputuloksen.  

2. Miten varaan ajan?

- Voit varata ajan nyt TÄSTÄ

Valitse lasientummennus > Valitse sopiva aika >  Syötä auton rek.nro   >  Täytä yhteystiedot > Saat vahvistuksen sähköpostiin. 

- Voit varata ajan WhatsApp viestillä numerosta 0406694470

- Soittamalla numeroon 0406694470 

saapuessasi paikalle pääset tutustumaan erilaisiin tummennuskalvoihin. Kokenut henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua tarvittaessa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tummennusprosentin, jotta voit nauttia upeasta lopputuloksesta.

Hinnan autoosi voit tarkistaa allaolevasta taulukosta.

3. Millainen takuu myönnetään kalvoille?

HP Pro -kalvoille myönnetään 15 vuoden takuu. SkyFol-kalvot tulee rekisteröidä verkossa. Ilman rekisteröintiä takuu on voimassa 5 vuotta.

SkyFol - Baby Guard premium -kalvoihin myönnetään elinikäinen takuu. Mikäli haluat lisätietoja erityisesti lapsille suunnitelluista kalvoista, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

4. Kuinka tummaksi laki sallii tummentaa?

Takalasin, takasivulasien ja takaovien laseille ei ole minkäänlaisia rajoitteita tummennuksille. 

Etulasien ja tuulilasin tummennus kalvolla on Suomessa laissa kielletty, ellei niihin ole traficomin myöntämä lupa. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.

Emme tummenna mopoautoista tai ns. koppimopoista etulaseja tai tuulilasia

5. Kuinka kestäviä kalvot ovat?

Käyttämämme kalvot ovat metallisoituja ja erittäin korkealaatuisia. Tämä takaa niiden pitkän keston vuosien ajan. Kalvomme kestävät kaikkia lasinpesuaineita eikä niitä tarvitse erityisesti hoitaa. Kaikki kalvot on myös naarmusuojattuja, mikä tekee niistä kestäviä normaalissa käytössä, esimerkiksi ikkunan avaamisessa. 


Hinnasto

160€ - 2 Oviset Viistoperät

180€ - 2 Oviset Coupet

200€ - Sedanit ja 4 oviset viistoperät ja 4 oviset coupet

230€ - Farmarit

 230€ - Maastoautot

260€ - Tila-autot

80€ - Etulasit (kaikki mallit)

Etusivulasien ja tuulilasin tummennus kalvolla on Suomessa laissa kielletty, ellei niihin ole traficomin myöntämä lupa. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä. 

40€ /kpl - Lamppukalvot

Ei tieliikennekäyttöönEikö automallisi/haluamasi vaihtoehto löytynyt? Täytä allaoleva lomake, niin saat  hintatarjouksen alle vuorokaudessa!


Lämpimästi tervetuloa!