Lasien Tummennukset

Käytämme laadukkaita metallisoituja pintanaarmusuojattuja kalvoja. Nämä kalvot tarjoavat tehokkaan suojan haitallista UV-säteilyä vastaan jopa 99%:n torjuntatehokkuudella. Lisäksi ne vähentävät lämmön siirtymistä auton sisään jopa 61%:lla, tarjoten miellyttävämmän ja viileämmän sisäilman.


Miksi lasien tummennus kannattaa?

UV-Säteily

Auton lasien tummennus suojaa auton sisätiloja auringon UV-säteilyltä ja auringonvalolta.

Lämpösäteily

Tummennetut ikkunat vähentävät auton sisätiloihin kohdistuvaa lämpösäteilyä jopa yli 61%.

Turvallisuus

Kolaritilanteessa auton ikkunan tummennuskalvo suojaa matkustajia sitomalla sirpaloituneen lasin yhteen 

Näkösuoja

Auton takalasien tummennus estää ulkopuolisia näkemästä auton sisäpuolelle takaikkunasta ja takaovien ikkunoista. Näin tummennetut takalasit suojaavat myös autoon jätettyjä tavaroita.

Ulkonäkö

Auton lasien tummennukset ovat tietysti myös hyvin päheän näköiset, ja sopivat poikkeuksetta kaikkiin automalleihin.

Ekologisuus

Ikkunoiden tummennus auttaa myös säästämään polttoainekuluissa. Koska kalvot heijastavat jopa 61% lämpösäteilystä, matkustamo pysyy viileämpänä, minkä seurauksena ilmastointilaitteen käyttötarve vähenee ja polttoainetta säästyy.

Huippuaadukkaan HP Pro kalvon tummuus vaihtoehdot!

Tarjoamme myös


  • OPTICS-värikalvoja 
  • Peilikalvot
  • Tuulilasin suojakalvot
  • Turvakalvot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lasien tummennus maksaa?

Olemme kehittäneet yksinkertaisen hinnoittelumallin, jonka avulla voit helposti löytää tummennushintoja useimmille automalleille. Hinnat löytyvät tämän sivun alaosasta. Jos et löydä automalliasi tai tarvitset erityistä tummennuspalvelua, saat hinnan joko täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai saat halutessasi nopeimman vastauksen ottamalla yhteyttä WhatsAppissa numeroon 0406694470 

1. Kuinka kauan lasien tummennukseen menee aikaa?

Lasien tummennukseen kannattaa varata noin 3-4 tuntia riippuen auton mallista ja tummennettavien lasien määrästä. Näin varmistamme, että voimme työskennellä huolellisesti ja saavuttamaan parhaan lopputuloksen.  

2. Miten voin varata lasien tummennukseen ajan?

- Voit varata ajan nyt TÄSTÄ

Valitse lasientummennus > Valitse sopiva aika >  Syötä auton rek.nro   >  Täytä yhteystiedot > Saat vahvistuksen sähköpostiin. 

- Voit varata ajan WhatsApp viestillä numerosta 0406694470

- Soittamalla numeroon 0406694470 

Saapuessasi paikalle pääset tutustumaan erilaisiin tummennuskalvoihin. Kokenut henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua tarvittaessa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tummennusprosentin, jotta voit nauttia lopputuloksesta.

Hinnan autoosi voit tarkistaa alla olevasta taulukosta tai ottamalla meihin yhteyttä

3. Millainen takuu myönnetään kalvoille?

HP Pro -kalvoille myönnetään 15 vuoden takuu. Takuu tulee rekisteröidä verkossa. Ilman rekisteröintiä takuu on voimassa 5 vuotta.

4. Kuinka tummaksi laki sallii tummentaa?

Takalasin, takasivulasien ja takaovien laseille ei ole minkäänlaisia rajoitteita tummennuksille. 

Etulasien ja tuulilasin tummennus kalvolla on Suomessa laissa kielletty. Traficom voi erityisestä syystä myöntää luvan poiketa ajoneuvoa koskevista teknisistä vaatimuksista. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.

5. Kuinka kestäviä kalvot ovat?

Käyttämämme kalvot ovat metallisoituja ja erittäin korkealaatuisia, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden vuosiksi. Kalvomme sietävät kaikkia lasinpesuaineita, eivätkä ne vaadi erityistä hoitoa. Lisäksi kaikki kalvot ovat naarmusuojattuja, mikä tekee niistä kestäviä normaalissa käytössä, kuten esimerkiksi ikkunaa avattaessa.

Myönnämme markkinoiden laajimman, jopa 15 vuoden materiaalitakuun!

Hinnasto

2 oviset 170 €


Porrasperät - 260 € 


Farmarit & maastoautot 240 € 


Tila-auto 300 € 


Etulasit 100€

Etusivulasien ja tuulilasin tummennus kalvolla on Suomessa laissa kielletty, ellei niihin ole traficomin myöntämää poikkeuslupaa. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.


Kalvojen poisto 30€/lasi


Eikö automallisi/haluamasi vaihtoehto löytynyt? Täytä allaoleva lomake, niin saat  hintatarjouksen alle vuorokaudessa!