Teippaukset

Olipa toiveenasi sitten yrityksellesi huomiota herättävä mainosteippaus tai yksilöllisyyttäsi heijastava henkilökohtainen design, toteutamme autosi teippauksen siten, että se kertoo tarinasi. 

Yliteippaukset

Auton yliteippaus on suosittu tapa muuttaa auton ulkonäköä ja samalla suojata sen maalipintaa. Tarjoamme runsaasti erilaisia väri- ja kuviomahdollisuuksia, joten löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 


Lamppukalvot

Lamppukalvot mm. suojaavat auton valaisimia ulkoisilta tekijöiltä, kuten kiveniskuilta, naarmuilta, säärasitukselta ja liikenteen aiheuttamilta roiskeilta. Lamppukalvot voivat myös auttaa vähentämään ajovalojen keltaisuutta ja sameutta, joka parantaa valaisimien tehokkuutta ja ulkonäköä

Lamppukalvot eivät ole sallittuja yleisessä liikenteessä käytettäväksi. Asiakas on aina itse vastuussa liikennemääräysten noudattamisesta


Chrome delete

Chrome delete tarkoittaa auton ulkopuolisten kromiosien teippaamista yleensä mustaksi. Chrome delete on nykyään suosittu tapa antaa autolle moderni ja tyylikäs ilme.


Sisustanteippaukset

Auton sisustanteippauksella uudistat autosi sisätilan ilmettä. Teippaamme esimerkiksi autosi kojelaudan, ovenkahvat, vaihdekepin ja muut muoviosat, jolloin voit luoda juuri haluamasi ilmeen auton sisätiloihin.


PPF

PPF-kalvo, eli Paint Protection Film, on läpinäkyvä polyuretaanikalvo, joka tarjoaa erinomaista suojaa auton maalipinnalle. Kalvon merkittävä etu on sen kyky korjata itseään: lämmön vaikutuksesta pienet naarmut tasoittuvat ja katoavat itsestään. Näin autosi maalipinta säilyy uudenveroisena ja virheettömänä pitkään.


Hinnasto

Kattotelineet


100€-200€

Ikkunalistat (Chrome Delete)


150€-200€

Maskin reunat (Chrome delete)


70-150€

Peilit


90€

Muut listat

Esim. Takakontin kromilistat, kylkilistat

30-100€

Sisustan teippaukset

Lopullinen hinta riippuu teipattavasta kohteesta ja teipistä

50€-150€

Auton yliteippaus

Lopullinen hinta riippuu teipattavasta kohteesta ja teipistä

1500€-3000€

Kerro meille, millaista teippausta tarvitset. Saat tarjouksen alle vuorokaudessa!